Uncategorised

Vacatures

CyclingWeb.nl heeft geregeld interessante vacatures. Als eerste worden deze vacatures op onze site geplaatst. Houd de site dus goed in de gaten.

Momenteel heeft CyclingWeb.nl de volgende vacature(s):

  • Stagiaire (internet) Marketing & Communicatie: online adverteren en opzetten strategisch marketingplan. Producten aan de webshop toevoegen en optimaliseren.
  • Stagiaire Webdesign/Ontwikkeling: Finetuning van design, ontwikkeling van de webshop en functionaliteiten. Producten aan de webshop toevoegen en optimaliseren.

Functieomschrijving

Als stagiair bij CyclingWeb.nl maak je deel uit van een jong en snel groeiende start-up. Je werkt in een team en krijgt veel verantwoordelijkheid. Je zult contacten met klanten hebben en creatief meedenken, daarnaast ondersteun je je collega’s in de dagelijkse werkzaamheden.

CyclingWeb.nl biedt

Een stageplaats in Utrecht (32 – 40 uur per week) voor een periode van minimaal 3 maanden. Een stage bij CyclingWeb.nl geeft je de kans om werkervaring op te doen bij een jong en sportief bedrijf.

Wat wij zoeken:

  • Affiniteit met wielrennen heeft de voorkeur
  • Affiniteit met Social Media (Facebook, Twitter, Pinterest)
  • Studieachtergrond Marketing en Communicatie
  • Flexibel, stressbestendig, precies en zelfstandig
  • Communicatief, sociaal en representatief
  • Geen 9-5 mentaliteit

Bedrijfsprofiel

CyclingWeb.nl is specialist op het gebied van Fietsonderdelen, Fietsaccessoires, Fietskleding, en (sport) Voeding & Verzorging voor de sportieve fietser in de Benelux. We werken enkel met professionals en topmerken. De webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan.

Wij zorgen voor gunstige inkoopprijzen, omdat we grote hoeveelheden afnemen. Continue werken we aan het voordeel voor onze klanten. Door te bezuinigen en te automatiseren kunnen we onze klanten continue een scherpe prijs geven.

 

CyclingWeb.nl is door de ECABO erkend als leerbedrijf. Heb je interesse in een leuke stageplaats? stuur dan een email naar ons en wie weet ben jij binnenkort een collega van ons!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie