Winkelwagen is leeg
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Win2 Combi Deal: Isotonic & Recovery Drink

PDFE-mailadres
Win2 Combi Deal: Isotonic & Recovery Drink

€ 29,50
Smaak Recovery

Smaak Isotonic

FabrikantWin2

Win2 Combi Deal: Isotonic & Recovery Drink 

 Beschrijving Isotonic:

 Het is belangrijk dat je lichaam is voorzien van brandstof en een juiste vochtbalans als je een inspanning gaat doen. De WIN2 Isotonic Sportdrink zorgt voor beide zodat jij de optimale prestatie kan neer zetten. De heerlijke smaak van de Isotonic Sportdrink zorgt dat je blijft drinken om dehydratie en een energie tekort te voorkomen. Ook lekker om warm te drinken gedurende de koude trainingsdagen.

 Er zijn een hoop sporters die niet goed reageren op gluten. Dit zijn zijn voornamelijk sporters met gevoelige darmen, die darmklachten en krampen ervaren tijdens de inspanning en na het gebruik van sportvoeding. De WIN2 Isotonic Sportdrink is, zoals het gehele WIN2 assortiment, glutenvrij.

Voedingswaarde per dosering (30 gram)
Kcal: 109
Vet: 0,0 gram
Verzadigd vet: 0,0 gram
Koolhydraten: 27 gram
Suikers: 23 gram
Eiwit: 0,0 gram
Zout: 0,2 gram

Ingrediënten:

Dextrose, maltodextrine, natriumchloride, natrium seleniet, kalium jodaat, kaliumcitraat, tricalciumfosfaat, dimagnesiumfosfaat, kopersulfaat, ijzerlactaat, mangaansulfaat, zinksulfaat, citroenzuur, ascorbinezuur, karmijn, aroma’s. Zoetstoffen: steviolglycoside en sucralose. 

 

Beschrijving Recovery:

 

Beter worden, in welke sport dan ook, doe je niet zo zeer als je aan het trainen bent. Goed herstel is het belangrijkste. Het herstel bepaald mede het rendement van je inspanning. De WIN2 Recovery Drink is een glutenvrije, lactose- & vetarme recovery drink voor de directe start van een optimaal herstel. De mix uit enkel- en meervoudige koolhydraten zorgt ervoor de uitgeputte spieren snel weer van de nodige van energie te voorzien en het lichaam de kracht te geven zich efficiënt te herstellen. De combinatie van essentiële aminozuren, glutamine en whey eiwitconcentraat ondersteunen snel herstel van de spieren.

 

Er zijn een hoop sporters die niet goed reageren op gluten. Dit zijn zijn voornamelijk sporters met gevoelige darmen, die darmklachten en krampen ervaren tijdens de inspanning en na het gebruik van sportvoeding. De WIN2 Recovery Drink is, zoals het gehele WIN2 assortiment, glutenvrij.

 

Voedingswaarde per serving (50 gram)
Kcal: 182
Vet: 0,75 gram
Verzadigd vet: 0,25 gram
Koolhydraten: 35 gram
Suikers: 15 gram
Eiwit: 10 gram
Zout: 0,1 gram

 

Ingrediënten:
Dextrose, wei-eiwit concentraat, maltodextrine, fructose, L-Leucine, wei-eiwit isolaat, waxy maize starch, aroma, guar gom, sojalecithine, citroenzuur, karmijn. Zoetstoffen: sucralose en steviolglycoside. Allergenen declaratie EU:bevat melkeiwit, lactose en sojalecithine.

 aanbieding banner
  
   

 

Merkenoverzicht