Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Rogelli Sportswear uiteraard ook bij CyclingWeb.nl

CyclingWeb.nl is de online shop voor al uw Rogelli fietskleding Zegt de naam Wagtmans u iets? Rini Wagtmans? Als sportliefhebber vast wel. Of anders even Googelen. Want Rini Wagtmans is een van Nederlands grootste wielrenners. Eind jaren ‘60, begin jaren ’70 lagen zijn gloriedagen. In deTour de France droeg hij de gele trui, hij won er drie etappes en hij veroverde een 5e en 6e plaats in het eindklassement. Hij is daarmee één van de slechts 
17 Nederlanders die het geel in de Tour droegen. En van die 17 komen er maar liefst 4 uit Sint Willebrord. Niet toevallig dat daar het hoofdkantoor van Gowa staat. In het centrum van de wielersport.

Na zijn carrière was Rini actief als bondscoach van de KNWU. Eind 1980 startte hij een groothandel in sportkleding. Als er iemand weet wat sport is en wat een sporter nodig heeft, dan is het Rini Wagtmans, oprichter van Gowa bv, later Gowa Sportswear bv, merkeigenaar van Rogelli. Het merk dat value voor money biedt.

Innoveren op basis van eigen ervaring
In de tijd dat Rini Wagtmans fietste, droeg hij truien van acryl. Als het regende, raakten deze truien doorweekt en werden ze loodzwaar. Dat sportte niet lekker. Dat voelde niet goed. Rini vond dat dit anders moest. Met zijn ervaringen, ging hij op zoek naar die kleding waar de mens in kon -genieten van de sport. Hij kwam uit in Italië. Het land waar sportbeleving is uitgevonden. Daar kwam hij in aanraking met een techniek waarvan hij dacht dat die de wereld van de sportkleding op zijn kop zou zetten. Een innoverende techniek om (polyester-)kleding met speciale sublimatietechniek te bedrukken. 
Rini Wagtmans haalde die techniek – een revolutie in sportkleding – naar Nederland en ontwikkelde die verder uit. 
Hij was de eerste. Zoals hij dat met wielrennen ook zo vaak was geweest. Rini begeleidde het hele proces zelf: van de eerste draad tot het eindproduct in de fabriek. Zo garandeerde hij de kwaliteit die hij nastreefde voor zijn klanten. En die waren superenthousiast. Rini wist dat de mens sport ziet als een beleving. Daar sloot hij zijn product op aan. En daarmee kan de sporter genieten van zijn prestaties. Het werd een groot succes. Gowa Sportswear bv zette zich definitief op de kaart.

Duurzaam in zaken en mensen
De thuisbasis van het bedrijf is Sint Willebrord. Daar klopt het wielerhart van de Brabantse familie die inmiddels wereldwijd zaken doet, met internationale partners. Maar altijd is het thuiskomen. Trouw aan de roots, trouw aan de uitgangspunten en trouw aan de klanten en relaties. Noem het duurzaam. Oog voor de omgeving en hart voor het product. Rini is er mee begonnen, Michael en Melvin, zijn kleinzoons, staan op de drempel om het stuur van hun vader en grootvader over te nemen. Het geeft, samen met alle relaties, een warm dorpsgevoel. Met prachtige producten als resultaat.

Topkwaliteit bereikbaar voor elke sporter
Marijn bouwde het merk Rogelli uit van wielermerk tot allround wieler-, hardloop en fitnessmerk. En Gowa bv werd Gowa Sportswear bv. Het belangrijk oogmerk van het bedrijf bleef: topkwaliteit sportswear die voor elke sporter bereikbaar is. Dat voelt de sporter, in al zijn ­vezels. Rogelli Sportswear. Neemt u even de tijd om door ons ruime en scherp geprijsde assortiment te lopen want u weet dat ook voor al uw Rogelli fietskleding met een snelle levering, moet u bijCyclingWeb.nl zijn!