Winkelwagen is leeg

 

CyclingWeb.nl officieel dealer van Amacx

Utrecht, November 2019

CyclingWeb.nl is sinds 1 november 2019 “officieel dealer” van het mooie sportvoedingsmerk "Amacx". Met de hoge kwaliteitsstandaard, zachte en frisse smaken en een breed assortiment is Amacx Sportvoeding inmiddels niet meer weg te denken in de sportbeleving en strategie van de (duur)sporters. De ontwikkeling van nieuwe producten heeft de afgelopen jaren niet stil gestaan. Het resultaat is een brede lijn topproducten voor aanvang, tijdens en na de spanning. Op ieder moment de juiste voedingstoffen om het maximale uit je trainingen te halen in het nastreven van je sportieve doelen. 

CyclingWeb.nl official partner van Carbonreparatie.nl

Utrecht, November 2016

CyclingWeb.nl is nu official partner van Carbonreparatie.nl. Wij zorgen ervoor dat uw carbon frame of carbon wiel weer als nieuw wordt. Wij nemen u de zorgen uit handen. Wij demonteren uw complete fiets en zorgen dat het kapotte onderdelen opgestuurd worden voor reparatie en eventueel spuitwerk. Wanneer de onderdelen (gerepareerd) bij ons terugkomen bouwen wij uw fiets weer compleet op. Wij repareren snel en vakkundig alle producten gemaakt van carbon. Denk hierbij aan racefiets frames, mountainbikes en wielen. Uiteraard alles met behoud van de originele stijfheid. 

CyclingWeb.nl nu ook uw partner in carbon herstel!

 

CyclingWeb.nl start wielerploeg.

Utrecht, November 2015

Een twintigtal masters van de wielervereniging “UWTC de Volharding” rijdt komend jaar in het shirt van CyclingWeb.nl. Samen met andere sponsors zoals TeffPowerFood.com en de hoofdsponsor Wemo, heeft CyclingWeb.nl voor deze masters alles geregeld voor 2016. De samenwerking tussen de renners en CyclingWeb.nl mag gezien worden als een lange termijnstrategie.

 

CyclingWeb.nl trotse sponsor Wielervereniging "UWTC De Volharding".

Utrecht, November 2014

Wielervereniging “UWTC de Volharding” heeft voor het wielerseizoen 2015 een nieuwe sponsor gevonden. Het bedrijf www.CyclingWeb.nl komt komend seizoen met haar naam op de wielershirts en auto’s. UWTC De Volharding is een wielervereniging met een rijke historie en heeft ruim 300 actieve leden. De samenwerking tussen beide partijen mag gezien worden als een lange termijnstrategie.

 

GoodiesBikeLab & CyclingWeb.nl gaan samenwerking aan. 

Utrecht, November 2014

Goodies Bike Lab & CyclingWeb.nl hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Goodies Bike Lab is leverancier van exclusieve en bijzondere fietsaccessoires. CyclingWeb.nl gaat deze artikelen geleidelijk opnemen in haar assortiment, te beginnen met Orontas fietsoliën, Jon Lock fietssloten en Clug fiets-ophangsystemen. De fietsoliën van Orontas zijn gemaakt met passie voor de sport en respect voor de planeet. Plantaardig en biologisch afbreekbaar en bovendien een genot voor het oog! 

 

CyclingWeb.nl officieel dealer van InfoCrank

Utrecht, November 2014

CyclingWeb.nl is sinds 15 november 2014 “officieel dealer” van de InfoCrank. Dit is de nieuwe standaard als het gaat om vermogensmeting. Ontwikkeld door Verve Cycling in samenwerking met het "Australian Institute of Sport". Het uitgangspunt bij de InfoCrank is vermogensmeting via beide cranks zonder concessies te doen aan nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en robuustheid.

 

CyclingWeb.nl officieel dealer van Squirt

Utrecht, December 2014

CyclingWeb.nl is sinds 1 December 2014 “officieel dealer” van Squirt.

Veel fietsers smeren hun ketting met olie ondanks het feit dat olie juist vuil aantrekt, vandaar die vieze, zwarte ketting. Wax daarentegen, heeft een water-, zand- en vuil afstotende werking waardoor je ketting schoon blijft. in Squirt lube zit geen oplosmiddel, bevat zelfs 38% wax en is biologisch afbreekbaar. 

Enkele recensies:

MTB legende Bart Brentjens(O.a. Olympisch Kampioen ’96 + WK winnaar)

“Tijdens de Cape Epic ben ik in aanraking gekomen met Squirt. De Cape Epic is een race met extreme omstandigheden voor de ketting van de fiets ; water en dan weer stof. 
Met als gevolg een piepende en droge ketting iedere rit. Op deze momenten is een goede smering van de ketting van groot belang. 
Squirt heeft mij overtuigd dat dit met Squirt mogelijk is, waarbij de ketting ook nog eens mooi schoon blijft en dus weinig vuil en stof kan aantrekken.”

O2bikers

“Beste ecologische smeermiddel”

Bikerumor review

“This is the dream when it comes to any productSquirt Lube lives up to every claim it lists on its website, label and marketing.”

Cyclingnews.com

"Squirt lube is veruit de beste kettingwax. Het maakt de belofte van een schone aandrijftrein, een geruisloze ketting en langere levensduur van de cassette en ketting meer dan waar."

 

Merkenoverzicht