Winkelwagen is leeg

Veilig betalen

Veilig betalen 

iDEAL 
Heeft u toegang tot internet bankieren bij Ing, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank of Fortis? Met Ideal kunt u veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen, vervolgens selecteert u uw persoonlijke bank. Daarna wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd. 

Mistercash (België) 
Mistercash is een online betaalsysteem voor Belgische klanten. Momenteel is al 95% van Belgische banken aangesloten bij dit online betaalsysteem.
De betalingen met Bancontact / Mister Cash op het internet zijn volledig beveiligd, meestal door een digipass of kaartlezer. Dat is een veiligheidsmodule die u van uw bank hebt ontvangen als u aan pc-banking doet. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd.

PayPal 
Voor betaling via PayPal rekenen wij 3,25% extra betaalkosten over het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten.

Alle online betalingen worden afgehandeld door Cardgate. Cardgate is een zogenaamde Payment Service Provider, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het veilig verwerken van betalingen via Internet. 

Online betalingsgegevens zoals iDeal of Mister Cash worden rechtstreeks doorgegeven aan Cardgate betaalplatform via een veilige Secure Socket Layer verbinding (SSL). SSL is het meest gebruikte veiligheidsprotocol op het Internet en wordt gebruikt voor het coderen van data die uitgewisseld worden tussen een consument en een server. SSL is een manier van coderen van gegevens waardoor het voor derden niet mogelijk is berichten te lezen. Alle browsers ondersteunen SSL en geven dan ook aan wanneer deze beveiliging van kracht is. Het vormt een wereldwijde standaard voor veilig betalen via Internet. 

Zodra de betaling is goedgekeurd ontvangt CyclingWeb.nl de melding dat de betaling is verwerkt. Vervolgens wordt de bestelling door CyclingWeb.nl naar het opgegeven adres verstuurd. 

Terugbetaling
Voor het terugbetalen van reeds betaalde bestellingen (bij vooruitbetalen) hebben wij uw bankrekeningnummer, IBAN en BIC/Swift nummer van uw eigen bank nodig. 

Merkenoverzicht